Středa, 4 prosince, 2024
Home Magazín Připravte si chutné letní drinky, které zpříjemní posezení s přáteli

Připravte si chutné letní drinky, které zpříjemní posezení s přáteli

by No name
0 Komentář

Letní sezona pomalu, ale jistě klepe na dveře, láká nás vytažení zahradního nábytku a očištění grilu, na kterém budeme moci připravovat maso, zeleninu nebo třeba sýry. K dobrému jídlu patří samozřejmě také dobré pití. V létě jsou v kurzu alkoholické i nealkoholické drinky, k jejichž přípravě můžete využít sirupy, které jsou vyráběné rodinnou formou s názvem Sirupárna. Výroba sirupů je rodině Holubů vlastní již po několik generací, začínala s ní pro vlastní potřebu babička.

Jak jsou sirupy vyráběny

Jirka Holub, vnuk výše zmíněné babičky, se ujal myšlenky, která měla mít za výsledek prodej kvalitních a chutných sirupů. K tomu, aby bylo možné sirupy vyrobit, je nutné nejprve vypěstovat potřebné suroviny jako je ovoce a různé bylinky. Část z nich vzniká prací zaměstnancůSirupárny, část je však nakupována, proto dokážeme uspokojovat stále se zvyšující poptávku po našich sirupech.

Nenajdete v nich žádná éčka, konzervanty ani barviva, jsou čistě přírodní.

Co dalšího Sirupárna nabízí

Kromě sirupů naleznete v produktovém portfoliu Sirupárny také pečené čaje různých příchutí, jako je například lesní směs, jablko nebo malina s badyánem. Dobře jich budete moci využít nejen v létě, ale také na podzim, kdy budete potřebovat podpořit imunitní systém. K tomu účelu doporučujeme například pečený čaj se zázvorem nebo rakytníkem.

Jak je možné produkty využít

Sirupy jsou skvělé pro přípravu jak alkoholických, tak i nealkoholických nápojů. Kromě těch nejjednodušších a snadných na přípravu mohou díky našim sirupům vzniknout i méně tradiční drinky, jako je třeba nápoj se sirupem ze smrku. Sirupy dále můžete využít také pro ochucení kaší nebo lívanců.

V nabídce nově najdete také sirupy, které jsou vhodné pro ochucení kávy. Můžete jí tak dodat příchuť karamelu, dýně nebo třeba lískového ořechu.

Nejběžnější využité pečených čajů je jejich zalití vodou a připravit tak horký nápoj. Použít jej však můžete také na pečenou buchtu nebo třeba do jogurtu.

Další články autora

Zanechat komentář

Lifestyle magazín Pro Ženu, vám poradí s módou, krásou a zdravím. Nechte se inspirovat příběhy impozantních žen a najít tipy na výlety, vaření a zábavu., Pak je magazín Pro Ženu ten pravý časopis pro vás!

@ od roku 2008 – vytváříme weby a publikujeme Komerční články