Když je zeleninový pokrm bez kousku masa výborně připraven, pochutná si na něm i milovník masa, který zastává názor, že jídlo bez masa, není jídlem. Správně namíchané ingredience udělají pokrm vydatným, zdravým, chutným, ale také voňavým a na pohled hezkým. Když navíc vaří tým kuchařů, kteří svou práci mají rádi, na pokrmech je to jednoduše znát. To vše najdete např. ve vegetariánské restauraci Green Table v Praze.
Kvalitní vegetariánská restaurace
Pražené i lidé z různých koutů světa chodí do Green Table rádi a opakovaně. Jakmile se zde lidé najedí, chtějí se vrátit a dopřát si další chutný pokrm. Není tady „jen“ dobře navařeno, každý den z čerstvých surovin, lokálních, sezónních. Tady na vás čeká i příjemná atmosféra, ve které rádi tráví čas kolegové z práce, kamarádi, studenti i páry.
Vegetariánská restaurace Praha navíc podporuje ekologičnost. Sami si zde celoročně pěstují bylinky, které připravují při vaření i pečení, voda z kuchyně je po filtraci používána k zalévání květin, které budete moci obdivovat a užívat si jejich přítomnost.
Díky Green Table zjistíte, jak chutná změna a jak vegetariánská restaurace objevila moderní udržitelnou gastronomii, kterou teď ve vysoké kvalitě nabízí svým klientům. Veškeré pokrmy přímo na místě den, co den, připravuje šéfkuchařka Miluše Mako a její tým.
Nahlédněte do týdenního menu
Na webových stránkách greentable.cz najdete týdenní menu, díky kterému se rychle přesvědčíte, jak pestrý jídelníček vegetariánská restaurace nabízí. Právě teď v polovině ledna si můžete objednat např. dýňový krém s domácím chlebem, houbové karbanátky s bramborovou kaší, oříškovým máslem a kadeřávkem, nebo třeba koprovou omáčku s vejci z louky a grenaille z pece.
Adresa vegetariánské restaurace je Na Florenci 15, Praha 1. Vše potřebné najdete na greentable.cz.
Redakce radí: Rádi experimentuje v kuchyni? Vyzkoušejte nové, originální recepty, třeba i ty bezmasé.