Neděle, 22 září, 2024
Home Rady a Návody Přijeďte si užít babí léto na Karlštejn!

Přijeďte si užít babí léto na Karlštejn!

by admin
0 Komentář

Dopřát si čas na odpočinek od každodenních povinností je dnes čím dál důležitější. V době, kdy se volný čas stal jedním z nejcennějších zdrojů, je stále těžší najít v přeplněných kalendářích prostor pro oddech. Přesto bychom si měli najít alespoň pár dní, které věnujeme regeneraci těla i mysli. Ideálním místem pro takový odpočinek je hotel Mlýn Karlštejn, který nabízí jedinečnou atmosféru a pohodlí v malebném prostředí Českého krasu, kousek od slavného hradu Karlštejn. Babí léto je ideálním obdobím pro návštěvu tohoto kouzelného místa, které vám poskytne nezapomenutelný zážitek a novou energii do dalších dní.

Hotel Mlýn Karlštejn: Oáza klidu a relaxace

Hotel Mlýn Karlštejn se nachází v jedinečném prostředí přírodní rezervace Český kras, přímo na břehu malebné řeky Berounky. Tento kouzelný hotel je skrytý pod majestátním hradem Karlštejn, což mu dodává jedinečnou atmosféru plnou historie a romantiky. Areál hotelu zahrnuje rozlehlý soukromý ostrov o ploše 2 500 m², který je jako stvořený pro relaxaci a pohodové trávení volného času. Najdete zde svatební altánek, gril a prostorný party stan, kde si můžete užít poklidná odpoledne nebo romantické večery.

Soukromý ostrov nabízí dokonalé útočiště pro všechny, kdo hledají klid a únik od každodenního shonu. Ať už toužíte po chvílích samoty uprostřed přírody nebo si chcete užít společné chvíle s rodinou či přáteli, ostrov je ideálním místem pro odpočinek.

Pokoje jako z pohádky: Luxus a pohodlí

Hotel Mlýn Karlštejn nabízí ubytování v 21 stylově zařízených pokojích, které splní i ta nejvyšší očekávání. Každý z pokojů je navržen s ohledem na maximální pohodlí a estetiku, aby váš pobyt byl co nejpříjemnější.

Mezi nejoblíbenější pokoje patří pokoj Královny Elišky, který vás okouzlí elegantním zámeckým stylem. Tento pokoj je vybaven masivní dubovou podlahou a dominuje mu velká King size postel o rozměrech 180 cm x 200 cm. Kromě toho zde najdete dětskou postýlku pro dítě do 4 let a speciální koutek pro malé princezny, kde na ně čekají různé překvapení. Tento pokoj je ideální pro rodiny s dětmi, které chtějí zažít královský pobyt.

Pro ty, kteří touží po naprostém luxusu, je zde pokoj THE BEST ROOM HER & HIS. Tento exkluzivní pokoj je vybaven moderním designovým nábytkem, klimatizací a křišťálovými svítidly, které dodávají interiéru jedinečný šarm. Největším lákadlem tohoto pokoje je však volně stojící vana od značky Villeroy & Boch, která vám umožní relaxovat ve vaně s výhledem na okolní krajinu a skleničkou dobrého vína kdykoliv během dne. Tato kombinace moderního designu a maximálního komfortu vám poskytne nezapomenutelný zážitek.

Gurmánský zážitek v hotelové restauraci

K dokonalému pobytu samozřejmě patří i kvalitní gastronomie. Hotelová Grill restaurace se specializuje na pokrmy z čerstvých sladkovodních i mořských ryb, které jsou připravovány s ohledem na zachování autentických chutí. Nabídka restaurace je doplněna širokým výběrem kvalitních vín, která skvěle doplňují servírované pokrmy.

Restaurace je navržena tak, aby hostům poskytla útulnou a přívětivou atmosféru, kde se budete cítit jako doma. Interiér zahrnuje příjemný bar, krb, klimatizovaný salonek pro 40 osob a letní terasu s výhledem na řeku Berounku a nedaleký hrad Karlštejn. Tento výhled je dokonalým místem pro romantické večeře nebo poklidné snídaně.

Prožijte dny plné pohody na Karlštejně

Pokud hledáte místo, kde si skutečně odpočinete a načerpáte nové síly, hotel Mlýn Karlštejn je tím pravým místem pro vás. Kromě komfortního ubytování a vynikající gastronomie nabízí hotel také jedinečnou příležitost zažít klid a pohodu v malebném údolí řeky Berounky.

Můžete se zde projít po okolní přírodě, navštívit nedaleký hrad Karlštejn nebo si jen užívat poklidné chvíle na soukromém ostrově. Babí léto na Karlštejně vám poskytne ten pravý oddech, který potřebujete, abyste se cítili odpočatí a plní energie do nadcházejících měsíců.

Další články autora

Zanechat komentář

Lifestyle magazín Pro Ženu, vám poradí s módou, krásou a zdravím. Nechte se inspirovat příběhy impozantních žen a najít tipy na výlety, vaření a zábavu., Pak je magazín Pro Ženu ten pravý časopis pro vás!

@ od roku 2008 – vytváříme weby a publikujeme Komerční články